­
Wist u dat uw rasvereniging lid is van de Federatie van Rasverenigingen van dogachtigen honden is en dat alleen dankzij u en de inschrijvingen van velen anderen de dogachtigen show is uitgegroeid tot een der mooiste evenementen van de Nederlandse Kynologie?

Op zondag 23 oktober 2011 organiseert de Federatie met uw ondersteuning weer een tentoonstelling en hopen wij u weer te verwelkomen op:

DE SHOW DER SHOWS - DE GROOTSTE DOGACHTIGEN SHOW IN DE WERELD!

Dit evenement, een show die u niet mag missen: de dogachtigen 2011, zal wederom plaats vinden in de Brabanthallen te
‘S-Hertogenbosch. Uw hond zal natuurlijk worden gekeurd door een RASSPECIALIST en uiteraard een keurmeester die hart heeft voor uw ras. Al decennia lang is de dogachtigen een begrip in de Europese kynologie met uiteraard ook de ongekende prijzentafel. Voor iedere ingeschreven hond ontvangt u een prachtige fleece deken en elke geplaatste hond in zijn of haar klasse kan een beker mee naar huis nemen.

DUS U GAAT NIET MET NIETS NAAR HUIS.

Een dergelijke PRIJZENREGEN wordt u nergens geboden maar wel op de dogachtigen en dit ook nog voor een redelijk inschrijvingsgeld. Kijk voor verdere informatie en inschrijvingsformulier op: www.dogachtigen.com

Download hier het inschrijfformulier in PDF formaat.

STEL ONS NIET TELEUR EN ZORG DAT U ER ALLEN BIJ BENT OP ZONDAG 23 OKTOBER 2011 ZODAT U ALLEN KUNT GAAN ZORG DRAGEN VOOR EEN NIEUW RECORD AAN INSCHRIJVINGEN BINNEN DE NEDERLANDSE KYNOLOGIE. WIJ HOPEN OP UW ALLER ONDERSTEUNING.

Namens het bestuur van de Federatie.
Victor van Raamsdonk,
Voorzitter.
Top
­
×

Flyer 2017 percament UK v2.0