­


De Hollandse Bulldoggen Club is een actieve vereniging op het gebied van de kynologie.  We hebben een clubblad,  een website, een Facebookpagina, we organiseren een Bullendag, een Kampioenschapsclubmatch en nog veel meer. 

U kunt adverteren in ons Bulle Bulletin. Ons Bulle Bulletin verschijnt ieder kwartaal. Het blad staat vol informatie over de Franse Bulldog voor de enthousiaste bezitters, de fokkers en toekomstige eigenaren van Franse Bulldoggen. Wij stellen u in de gelegenheid om advertentieruimte in dit blad te reserveren. Op verzoek sturen wij u een Bulle Bulletin toe, evenals de belangrijkste gegevens en de advertentietarieven.

Adverteren in de catalogus van de Kampioenschapsclubmatch, clubmatch en jongehondendag is ook mogelijk. De Internationale Kampioenschapsclubmatch wordt jaarlijks medio april gehouden. Velen Franse Bulldoggen en hun begeleiders uit binnen,- en buitenland bezoeken deze show.

Het plaatsen van een advertentie van uw kennel, is alleen mogelijk voor Erecodefokkers.

Voor de andere activiteiten bestaat ook de mogelijkheid om te adverteren of te sponsoren.

Wij hopen u als adverteerder voor een of meerdere van onze advertentiemogelijkheden te mogen ontmoeten.
Voor meer informatie over de advertentie(s) kunt contact opnemen met de redactie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Full color A4 binnenzijde voor of achter pagina € 250,00
Full color A4 overige pagina’s € 200,00
Full color A5 (landscape) € 100,00
Zwart wit A4 overige pagina’s €160,00
Zwart wit A5 (landscape) € 80,00Top

­
×

Flyer 2017 percament UK v2.0