­


De Hollandse Bulldoggen Club is een actieve vereniging op het gebied van de kynologie, Een clubblad, de Website, de Bullendag, de Kampioenschapsclubmatch, enz. De Hollandse Bulldoggen Club biedt u, als adverteerder de volgende mogelijkheden.

Het Bulle Bulletin verschijnt ieder kwartaal in een oplage van +/- 800 exemplaren. Dit blad is een periodiek vol informatie over de Franse Bulldog voor de enthousiaste bezitters, fokkers en toekomstige eigenaren van Franse Bulldoggen. Graag stellen wij u als regelmatig adverteerder in de gelegenheid om advertentieruimte in dit blad te reserveren. Op verzoek sturen wij graag een Bulle Bulletin toe, evenals de belangrijkste gegevens en de advertentietarieven.

Adverteren in de Catalogus van de Kampioenschapsclubmatch, clubmatch en jongehondendag is eveneens mogelijk. Deze Internationale Kampioenschapsclubmatch wordt jaarlijks medio April gehouden. Velen Franse Bulldoggen en hun begeleiders uit binnen,- en buitenland bezoeken deze show, terwijl er veel bezoekers op deze evenementen komen.

Het plaatsen van een advertentie van uw kennel, is alleen voorbehouden voor onze Erecodefokkers.

Voor de andere activiteiten bestaat ook de mogelijkheid om te adverteren of te sponsoren.

Wij hopen u opnieuw als adverteerder voor een of meerdere van onze advertentiemogelijkheden te mogen ontmoeten, maar verzoeken u wel tijdig uw reservering aan ons door te geven.

Voor meer informatie over de advertentie(s) kunt contact opnemen met de redactie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Full color A4 binnenzijde voor of achter pagina € 250.00
Full color A4 overige pagina’s € 200.00
Full color A5 (landscape) € 100.00
Zwart wit A4 overige pagina’s €160.00
Zwart wit A5 (landscape) € 80.00
 

 
Top

Copyright Hollandse Bulldoggen Club 2018 (c)  - Designed by jdvphoto.nl - All rights reserved

KvK nummer: 40411750

­
×

Flyer 2017 percament UK v2.0