­


Op deze website vindt u informatie over de "Franse Bulldog", naast algemene informatie zoals aard, gedrag en opvoeding, vindt u ook informatie over gedragsregels voor eigenaren en fokkers, een advies koopcontract, rasbeschrijvingen en adressen van fokkers die overeenkomstig de gedragsregels werken. Hierin zijn vergaande afspraken met de fokkers gemaakt omtrent het verantwoord fokken, deze zijn vastgelegd in het " VFR" . Met veel informatie over onze vereniging m.b.t. de Kampioenschapsclubmatch, Clubmatch, Jongehondendag, Bullendag, Nieuws, Foto's en nog veel meer!

Zoekt u specifieke informatie over de aankoop van een pup, vergeet u dan vooral niet bij pupinfo te kijken. Tevens kunt u hier adressen en telefoonnummers vinden van fokkers welke op dit moment een nestje hebben. Bent u reeds in het bezit van een Franse Bulldog of wilt u zich goed voorbereiden op de eventuele aanschaf, overweeg dan een lidmaatschap en laat u overtuigen van het nut daarvan.

Wij wensen u veel leesplezier en bedanken u voor het bezoeken van de website van de HBC
(Hollandse Bulldoggen Club)
Foto's en artikelen gepubliceerd op deze website zijn beschikbaar gesteld aan de Hollandse Bulldoggen Club Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van de Hollandse Bulldoggen Club worden overgenomen.

Copyright Hollandse Bulldoggen Club 2021 (c)  - Designed by jdvphoto.nl - All rights reserved

KvK nummer: 40411750

­
×

Flyer 2017 percament UK v2.0