­


Op deze website vindt u informatie over de "Franse Bulldog". Naast algemene informatie (zoals aard, gedrag en opvoeding), vindt u ook informatie over gedragsregels voor eigenaren en fokkers, een advies koopcontract, rasbeschrijving en adressen van fokkers die volgens de gedragsregels werken. Er zijn afspraken met de fokkers gemaakt over verantwoord fokken. Deze afspraken zijn vastgelegd in de "erecode". Verder vindt u op onze website veel informatie over onze vereniging, de (Kampioens)ClubMatch, de Jongehondendag, Bullendag, Nieuws, Foto's en nog veel meer!

Zoekt u specifieke informatie over de aankoop van een pup? Vergeet dan vooral niet bij pupinfo te kijken. U kunt adressen en telefoonnummers opvragen van fokkers die op het moment een nestje hebben. Bent u al de trotse eigenaar van een Franse Bulldog of wilt u zich goed voorbereiden op de eventuele aanschaf van een Franse Bulldog? Wordt dan lid van onze vereniging:  

Wij wensen u veel leesplezier en bedanken u voor het bezoeken van onze website!

Namens het Bestuur van de Hollandse Bulldoggen ClubGepubliceerde foto's en artikelen zijn beschikbaar gesteld aan de Hollandse Bulldoggen Club.
Niets van deze website mag zonder toestemming van de Hollandse Bulldoggen Club worden overgenomen.

­
×

Flyer 2017 percament UK v2.0