­


Lid worden van de H.B.C.
Indien u lid wilt worden van de Hollandse Bulldoggen Club, uw officiële rasvereniging in Nederland voor de Franse Bulldog, kunt u zich per post aanmelden. Uit hoofde van rechtsgeldigheid worden elektronisch ondertekende formulieren niet door ons geaccepteerd.

pdfHBC_Lidmaatschap_2017.pdf

pdfkaart voor automatische incasso

Online Lidmaatschapsformulier

Nieuwe leden die zich aanmelden na 1 juli betalen de helft van het lidmaatschap van het lopende jaar. Dit geld alleen bij online inschrijvingen.


Het lidmaatschap gaat pas officieel in nadat het bestuur hierover een besluit heeft genomen. Men ontvangt hiervan geen apart bericht.


Kosten lidmaatschap:

  • € 30,00 voor leden binnen Nederland
  • € 35,00 voor leden buiten Nederland
  • € 10,00 voor gezinsleden
  • € 5,00 éénmalig inschrijfgeld per lidHollandse Bulldoggen Club
IBAN: NL86INGB0000170453
BIC: INGBNL2A

Nieuwe leden die zich aanmelden na 1 juli betalen de helft van het lidmaatschap van het lopende jaar.

Voor vragen kunt u terecht bij:

Astrid Meesters
de Omloop 74
1566GX Assendelft

Telefoon: 075-7717212
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Gezinslid
Het lidmaatschap van onze vereniging is i.v.m. de kiesgerechtigheid strikt persoonlijk. Willen meerdere inwonende personen van een gezin óók lid van de vereniging H.B.C. worden, hetgeen wij zeer op prijs stellen, dan dienen die personen zich als gezinslid op te geven. Bij nieuw lidmaatschap betaalt men eenmalig € 5,00 inschrijfgeld.

Wat biedt de H.B.C. u?
Bij de overweging zich aan te melden bij een vereniging zullen veel mensen eerst kijken naar de “zichtbare” activiteiten (Wat krijg ik en wat doen ze allemaal waar ik aan mee kan doen ?)

Het clubblad “Het Bulle bulletin” verschijnt ieder kwartaal en dus 4 keer per jaar. Hierin veel informatie, mededelingen, eigen verhalen, uitslagen, foto’s, over gezondheid en voeding, enz. Tevens stellen wij een bijdrage van onze eigen leden, voor in ons clubblad zeer op prijs.

De de H.B.C. organiseert jaarlijks diverse evenementen, zoals de Jonge Hondendag, (Kampioens) Clubmatch en Bullendag. Dit zijn de evenementen bij uitstek waar u de mogelijkheid krijgt om veel verschillende Franse Bulldogen bij elkaar te zien. Verder zijn de HBC evenementen een gezellig samen zijn en heeft u de mogelijkheid om met fokkers en Franse Bulldog eigenaren te spreken..
Top

Copyright Hollandse Bulldoggen Club 2018 (c)  - Designed by jdvphoto.nl - All rights reserved

KvK nummer: 40411750

­
×

Flyer 2017 percament UK v2.0