­


Als uw Franse Bullog de leeftijd van 10 jaar heeft bereikt is hij/zij van harte welkom in deze optocht van krasse bullen. (mits u natuurlijk lid van de H.B.C. bent)

Uw veteraan opgeven voor de "Parade van de krasse oudjes" kunt u doen door een kopie van de stamboom en een recente foto, bijvoorkeur per e-mail, op te sturen naar de website beheerder. Als uw lieveling overleden is en nog steeds in de "Parade van de krasse oudjes" staat willen wij u verzoeken dit door te geven aan de website beheerder.


  Madonna Buffy v. Muppy's Place

 

Madonna Buffy v. Muppy's Place- Geboren op 7 juli 2004.
Haar vader en moeder waren Bonheur en onze grote trots Destiny Beau v. Muppy's Place. Madonna komt uit een nest van vier fawn bulletjes. De Engelse uitdrukking (don't judge a book by it's cover) is heel toepasselijk voor Madonna. Ze lijkt heel gedrongen en een beetje erg mollig. Maar zo is ze altijd geweest. Opmerkelijk van Madonna is juist haar heel speelse karakter, haar energie, kracht en vooral haar buitengewone goede ademhaling. Dat is bij haar en haar broers heel opmerkelijk. Ik heb ooit op één van de bullendagen van de HBC een behendigheids-parcours in de volle zon met haar afgelegd terwijl de temperatuur al boven de 25°C was. Ik zelf dus al aardig afgebrand en Madonna was totaal niet onder de indruk. Ook nu- op wat oudere leeftijd- is ze nog steeds heel speels en daagt ze nog graag de rest uit. Regelmatig vliegt ze via de glijbaan het speelrek in om daar triomfantelijk te blaffen naar de rest. Ook heeft ze erge sterke kaken, waarmee ze wel af en toe wat speeltjes sloopt. Ze kan goed alleen spelen en ze kan heel aanhankelijk zijn. Kortom ook weer een geweldige bull met een heel eigen karaktertje. We hopen dat ze nog heel lang bij ons blijft.

Els en Fred


 

 

Sammy les Petits Archanges - Geboren: 20-08-1999


Sammy les Petits Archanges - Geboren: 20-08-1999
Sammy les Petit Archanges is geboren op 20 augustus 1999 en woont in het Bullenparadijs bij Johan en Corina.


 

 

Anouk de longcourville

Anouk de longcourville- Geboren op 4 november 2000
Anouk is bij ons gekomen met haar 6 jaar. Wij hebben haar gekregen van de kennel longcourville.
Ze is voor haar leeftijd nog erg ondeugend. Ze geniet nog steeds van haar oude dag. Ze is dikke vrienden met de andere bull Saline les petits archanges.
 
Anita en Ellen Breda 


 

  

 

 

 

 

 

Copyright Hollandse Bulldoggen Club 2017 (c)  - Designed by jdvphoto.nl - All rights reserved

KvK nummer: 40411750

­
×

Flyer 2017 percament UK v2.0