­

17 januari jl. was de Franse Bulldog van het Jaarshow 2015, ook dit maal weer op de prachtige locatie bij Van der Valk in Vught. Om 13.30 uur begonnen de eerste kandidaten en bezoekers binnen te druppelen, onder het genot van een heerlijke koffie of thee die werd aangeboden door de HBC. Om 14.00 uur nam onze voorzitter, de heer Victor Van Raamsdonk, het woord en opende de show met een prachtig openingswoord, waarna hij de keurmeesters voorstelde. Er werd door iedereen getoost op een gelukkig, gezond en liefdevol 2016.

De keurmeesters voor deze dag;
Mevrouw J.P. Dekker
Mevrouw P.H. Runderkamp
De heer A. Hilverda

Vervolgens was het tijd om onze eerste genodigden in de ring te roepen, te beginnen bij de reuen gevolgd door de teven, die waren gekwalificeerd op één van de nationale en/of internationale shows in Nederland. Alle reuen en teven werden afzonderlijk door de 3 keurmeesters gekeurd en de puntentelling werd ingeleverd bij onze Vice Voorzitter – de heer John Williams. Tijdens de keuringen werd er getrakteerd op een heerlijk bittergarnituur.
Voordat het spannende moment plaats vond, werd iedereen die zich ingezet had voor onze mooie vereniging bedankt voor al het gedane werk van het afgelopen jaar door onze voorzitter. Iedereen ontving een heerlijke doos bonbons en op naar een mooi 2016.
Om het nog even spannender te maken werden eerst alle eigenaren met hun gekwalificeerde Franse Bullen 1- voor 1 in de ring geroepen om zo even in de schijnwerpers te staan en ook een doos bonbons in ontvangst te nemen.
Toen was het moment aangebroken, alle gekwalificeerde reuen werden in de ring geroepen en onze Vice Voorzitter de heer John Williams maakte de winnaar bij de reuen bekend;

BvhJ-2036-Bakervills Style Illuminati
 - Bakervill’s Style Illuminati -
Eigenaar Dimitry & Chantal van Raamsdonk, Mede eigenaar Michel BakkerOp naar het spannende moment bij de teven ook daar maakte onze Vice Voorzitter de heer John Williams de winnaar bekend;

BvhJ-2047-Kokette de la Parure
- Kokette de la Parure –
Eigenaar Dimitry & Chantal van Raamsdonk


Dit was een prachtig resultaat voor Kokette de la Parure, aangezien dit de 2e maal op rij is dat zij deze prachtige titel op haar naam mag zetten.
Wij danken iedereen voor hun aanwezigheid en een zeer gezellige middag en natuurlijk nog een felicitatie aan alle prachtige gekwalificeerde Franse Bullen. Het is een eer om aan deze show mee te mogen doen.
Iedereen van het bestuur en alle commissieleden wensen iedereen verder een heel mooi 2016.

De Evenementencommissie

ga naar het fotoalbum


­
×

Flyer 2017 percament UK v2.0