­

Op 22 janurari 2017 was het weer zover de Franse Bulldog van het Jaar 2016 werd weer gehouden op onze welbekende  locatie bij Van der Valk in Vught,  een prachtige entourage in het midden van het land, dit jaar in een mooie roze sfeer.  Dit  jaar worden hier de CAC winnaars  van de Nederlandse tentoonstellingen voor uitgenodigd en de Reserve CAC winnaars van de Kampioensclubmatch van de Hollandse Bulldoggen Club en de Eerste Gezelschapshonden Club Nederland voor uitgenodigd. Iedere hond heeft van een persoonlijke uitnodiging gehad om deel te nemen aan dit fantastische evenement.  Het is natuurlijk een eer om mee te mogen doen met dit evenement, aangezien dit natuurlijk de cremé de la cremé is wat er het afgelopen jaar op show is geweest.  
Om 13.00 uur ging de zaal open en begon het lekker vol te druppelen met deelnemers en bezoekers. Iedereen kreeg een koffie/thee met iets lekkers aangeboden van de club, waarna om 13.30 uur onze voorzitter Victor van Raamsdonk een woord tot iedereen richtte met mooie woorden en iedereen het beste wenst voor 2017. Hier moet natuurlijk op geproost worden met een heerlijk glaasje Champagne. Om 14.00 uur was het dan zover “de Franse Bulldog van het Jaarshow 2016” ging van start.
Er waren 3 keurmeesters uitgenodigd die afzonderlijk van elkaar de honden bekeken, lieten lopen en nogmaals betaste om de juiste keuze te kunnen maken,

de keurmeesters dit jaar waren;
Mevrouw W.J.M. Strijbos
De heer P.J.W.M. van Montfoort
De heer P.J. van Baaren- Grob

Wat nieuw was dit jaar dat er ook een Beste Veteraan gekozen ging worden, de opkomst in Veteranen was groot, helaas hadden we wat afzeggingen door ziekte van de eigenaren. Maar wat is het toch mooi die oudjes allemaal in de ring te zien op zo’n oude leeftijd en nog zo vief, een compliment aan alle eigenaren. Daar mogen we allemaal super  trots op zijn…!!!
Na de keuring van de reuen, teven en veteranen werd de telling van de punten gedaan door 2 personen binnen en buiten het bestuur van de vereniging. De spanning stijgt bij alle deelnemers…
Voor de uitslag bekend gemaakt wordt,  nodigde de voorzitter alle deelnemers één voor één uit in de ring om hen te feliciteren met de prachtige resultaten en iedereen ontvangt een heerlijke doos Belgische Bonbons, zo houden we de spanning er nog even in.

De winnaars van “de Franse Bulldog van het Jaarshow 2016’ zijn;

FBvhJ-8723-800-Bakervills Style Illuminati
Beste Reu         -     Bakervill’s Style Illuminati

FBvhJ-8750-800-Ginny v. Muppys Place
Beste Teef        -     Ginny Destiny v. Muppy’s Place

FBvhJ-8820-800-Scooter van Wilcora
Beste Veteraan        -     Scooter van Wilcora

Na de uitslag worden er nog foto’s gemaakt van winnaars.  Alle winnaars kregen een mooi roze hesje, een prachtige beker, een certificaat, een prachtige doos met glaswerk, een prachtige bijpassende roze bos bloemen en natuurlijk van onze hoofdsponsor een grote zak voer van Royal Canin. Het kon weer niet op dit jaar met het aantal mooie prijzen voor de winnaars.
Tot slot bedankt onze voorzitter de keurmeesters van deze dag en iedereen voor hun komst en kijkt er naar uit iedereen weer te zien op ons volgende evenement de Jubileums show op 30 april 2017 bij van der Valk in Tiel. Vergeet niet dat er voor iedere inschrijving  een gelimiteerd beeldje is.
Meer informatie over dit evenement is te vinden op onze website; www.hbc-fransebulldog.nl
Tot de 30e april.

Evenementencommissie

naar het fotoalbum

­
×

Flyer 2017 percament UK v2.0