­


Lid worden van de H.B.C.
Indien u lid wilt worden van de Hollandse Bulldoggen Club, uw officiële rasvereniging in Nederland voor de Franse Bulldog, kunt u zich aanmelden via onderstaande online formulier:

pdfkaart voor automatische incasso

Wordt u lid via een HBC-fokker? Dan betaalt u de helft van het lidmaatschapsgeld voor het lopende jaar.
NIeuwe leden die zich aanmelden na 1 juli betalen de helft van het lidmaatschapsgeld van het lopende jaar.

Het lidmaatschap gaat pas officieel in nadat het bestuur hierover een besluit heeft genomen.
Men ontvangt hiervan geen apart bericht.

 

Kosten lidmaatschap:

  • € 30,00 voor leden binnen Nederland
  • € 35,00 voor leden buiten Nederland
  • € 10,00 voor gezinsleden
  • € 5,00 éénmalig inschrijfgeld per lidHollandse Bulldoggen Club
IBAN: NL86INGB0000170453
BIC: INGBNL2AVoor vragen kunt u terecht bij:

Dorien Wannet
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gezinslid
Het lidmaatschap van onze vereniging is i.v.m. de kiesgerechtigheid strikt persoonlijk. Willen meerdere inwonende personen van een gezin óók lid van de vereniging H.B.C. worden, hetgeen wij zeer op prijs stellen, dan dienen die personen zich als gezinslid op te geven. Bij nieuw lidmaatschap betaalt men eenmalig € 5,00 inschrijfgeld.

Wat biedt de H.B.C. u?
Bij de overweging zich aan te melden bij een vereniging zullen veel mensen eerst kijken naar de “zichtbare” activiteiten (Wat krijg ik en wat doen ze allemaal waar ik aan mee kan doen ?)

Het clubblad “Het Bulle bulletin” verschijnt ieder kwartaal en dus 4 keer per jaar. Hierin veel informatie, mededelingen, eigen verhalen, uitslagen, foto’s, over gezondheid en voeding, enz. Tevens stellen wij een bijdrage van onze eigen leden, voor in ons clubblad zeer op prijs.

De de H.B.C. organiseert jaarlijks diverse evenementen, zoals de Jonge Hondendag, (Kampioens) Clubmatch en Bullendag. Dit zijn de evenementen bij uitstek waar u de mogelijkheid krijgt om veel verschillende Franse Bulldogen bij elkaar te zien. Verder zijn de HBC evenementen een gezellig samen zijn en heeft u de mogelijkheid om met fokkers en Franse Bulldog eigenaren te spreken..
Top

­
×

Flyer 2017 percament UK v2.0