­

Dinner buffet with various themes (Dutch, Spanish, Asian, Italian) more info about the food, see below
Price €36,50 per person excluding drinks ( the evening is also for non members)
Music is provided by a DJ

29 April 2017 - 20.00h
Hotel van der Valk
Laan van Westroijen 10, 4003AZ Tiel

collage feestavond

Thema Hollands
-Warme beenham geglaceerd met bruine suiker en kruidnagel. Geserveerd met zachte piccalilly saus
-Getrancheerde Hollandse runder entrecote geserveerd met pepersaus of champignonsaus
-Hollandse erwten soep of Hollandse tomaten soep uit hotpotten (afhankelijk van het weer)
-Aardbeien in chocolade dip

Thema Spaans
-Paella met garnalen, inktvisringen, mosselen, krab en kip
-Gamba’s pili pili (gamba’s gemarineerd met knoflook gebakken met stukjes tomaat en uien).
-Crema Catalana (Crème brûlée)

Thema Aziatisch
-Diverse sushi o.a. maki, nigiri en uramaki (begeleid door een medewerker Sushi)
-Noodle soep
-Tataki van albacore tonijn in een jasje van sesamzaadjes
-Tataki van ossenhaas met sojagembersaus

Thema Italiaans
-Ijskar met sorbet ijs: citroen, aardbei  en roomijs vanille, chocolade
-Anti pasti geserveerd op houtenplanken o.a. parmaham, mortadela, spinata romana, truffelsalami coppa di parma, met gemaineerde olijven gegrilde courgettes,
gemarineerde artisjokharten, gedroogde tomaten, diverse soorten crackers soepstengels bruschettas en tapenades en pesto.
- Farfalle pasta met zongedroogd tomaten kappertjes pancetta en aubergine pijnboompitten en extra vierge olijf olie.
-Lasagne met ricotta en spinazie
-Carpaccio met rucola, pijnboompitten en pesto
-Rondgang met diverse pizza slices vanuit pizzaboxen


 

Copyright Hollandse Bulldoggen Club 2017 (c)  - Designed by jdvphoto.nl - All rights reserved

KvK nummer: 40411750

­
×

Flyer 2017 percament UK v2.0